برپایی چنین کنگره عظیمی براى هیچ دولتى امکانپذیر نیست
حجّ، از مهمترین احکام عبادی و از فروع دین و نیز یکی از ارکان اسلام است که در ماه ذیحجه هر سال با مراسمی مخصوص و باشکوه در مکه برگزار میشود.
حجّ، از مهمترین احکام عبادی و از فروع دین و نیز یکی از ارکان اسلام است که در ماه ذیحجه هر سال با مراسمی مخصوص و باشکوه در مکه برگزار میشود.
امام خمینی در اول آبان 1364 در پیامی به نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مورد حدود اختیارات ولایت فقیه مطلب مهمی را تذکر دادند. یکی از ویژگیهای ممتاز حضرت امام خمینی(ره)، پرهیز ایشان از تعریف و تمجیدی بود که از وی میشد.
بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در کنار تذکرات تربیتى، تاکید فراوان به تربیت جسم در کنار تربیت روح داشت. ایشان همواره اصالت را به تربیت روحى مى داده والبته براى تربیت روحى، تربیت جسمى را لازم می دانستند و معتقد بودند که عقل سالم در بدن سالم است.
امام خمینی در سوم آبان سال 1358 ، به مناسبت «روز عرفه» پیامی به مسلمین جهان و حجاج بیت اللَّه الحرام فرستاد واز آنها خواست که بتها و قدرتهاى بزرگ شیطانى زمان را بشکنند.
حضرت امام خمینی (ره) در مورد درست زنده نگه داشتن عید سعید غدیرخم میفرمایند:
«زنده نگه داشتن این عید، نه برای این است که چراغانی بشود و قصیده خوانی بشود و مداحی بشود. اینها خوب است؛ اما مسئله این نیست. مسئله این است که به ما یاد بدهند که چطور باید تبعیت کنیم. به ما یاد بدهند که غدیر، منحصر به آن زمان نیست؛
آنچه در پی میآید برگرفته از کتاب صحیفه نور و رساله معمار کبیر انقلاب اسلامی به مناسبت عید قربان است.
روز دهم ذىالحجه یکى از اعیاد بزرگ مسلمانان است.خداوند متعال این روز را به پاس آمادگى حضرت ابراهیم در قربانى کردن فرزند و تسلیم حضرت اسماعیل براى قربانى شدند عید قرار داد.
* امام خمینی(ره) درباره عید قربان چنین فرمودهاند:
بیانات رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران در زمینه رابطه با آمریکا به خوبی بیانگر اصول کلی آرمانهای انقلاب اسلامی در نفی سلطه بیگانگان و رابطه مبتنی بر منافع ملی و عزت و مصلحت است.
در ادامه گزیده سخنان امام خمینی(ره) را میخوانید:
امام خمینى(ره) که با قیام الهى خود در عصر غربت انسانیت و ظلمت جهل و کفر بتها را شکست و دریچه هاى نو را به روى انسانهاى دردمند و منتظر گشود، در زمره این بزرگمردانى است که شناخت ابعاد وجودى او به سادگى میسور نیست.
بسم اللَّه الرحمن الرحیم
وظیفه مطبوعات در تشویق افراد به فعالیت
البته، من نسبت به همه مسائل مربوط به مطبوعات نمى توانم نظر بدهم. الآن آنچه مربوط به مسائل آخر است، این است که رادیو- تلویزیون و مطبوعات مال عموم است- چنانچه شما هم همین اعتقاد را دارید که عموم بر آنها حق دارند- از این جهت، من به سهم خود خیال دارم که راجع به من کم باشد، مگر در مواقع حساسى که لازم است که آن هم باید از ما سؤال شود که آیا مطلبى را باید نقل بکنند یا خیر.