نماز تجلی‌گاه عروج مومن

اسلامی و شیعه - نماز - ستون دین - اقامه نماز - مهدی صفری - ستاد اقامه نماز - گروه فرهنگی نماز تجلی‌گاه عروج مومن - پایگاه حفظ و نشر ارزش های نماز و عبادت با خدا

نماز تجلی‌گاه عروج مومن

اسلامی و شیعه - نماز - ستون دین - اقامه نماز - مهدی صفری - ستاد اقامه نماز - گروه فرهنگی نماز تجلی‌گاه عروج مومن - پایگاه حفظ و نشر ارزش های نماز و عبادت با خدا

کتابخانه
پرسش و پاسخ
احادیث معراجی
پیوندها
کانال ما در آپارت
نظرسنجی
درباره
نماز معراج مومن است؛
کسی که قلبش همواره آکنده از حضور خداست؛
معراج یعنی تمرین پرواز بلکه خود پرواز؛ پرواز از تنگنای ملک به فراخنای ملکوت واز طبیعت پست به حقیقت محض پرکشیدن به سوی آستانی که برای پرواز هیچ محدودیتی ندارد.

اگر سنگینی گناه زمین گیرت نکرده باشد؛

اگر بند بند تعلق تو را میخکوب خاک نکرده باشد؛

اگر بال پروازت در آتش عصیان نسوخته و در یک سخن اگر خودت حال پریدن وپر زدن داشته باشی؛

اگر روزی چند بار آنجا بروی کم کم از این جا فاصله می گیری و به آنجا دل می بندی.

پس باید همراه نماز بریدن از اینجا با شد،وهر نماز،آخرین آهنگ کنده شدن از این دنیا وهمانند آخرین پله ای که برای صعود قدم بر آن می نهی.

از این روست که:«نماز تجلی گاه عروج مومن» است.
گالری تصاویر
برای نمایش تصاویر گالری کلیک کنید
فراخوان لذت بخش ترین نماز
آخرین نظرات
دفتر مراجع
سايت دفتر امام خامنه اي

سايت دفتر آيت الله سيستاني

سايت دفتر آيت الله صافي گلپايگاني

سايت دفتر آيت الله محمد تقي بهجت

سايت دفتر آيت الله وحيد خراساني

سايت دفتر آيت الله مکارم شيرازي

سايت دفتر آيت الله تبريزي

سايت دفتر آيت الله فاضل لنکراني

لوگو مسابقه

چهارمین دوره مسابقات وبلاگ نویسی سراسری با موضوع نماز

کد لوگو

نماز تجلی‌گاه عروج مومن


شاه پس از آنکه کریم سنجابی خواست او را برای پذیرفتن نخست وزیری قبول نکرد، شاپور بختیار را به نخست وزیری برگزید. او در ۱۶ دی ماه ۱۳۵۷ رسماً به این سمت منصوب شد.

دوران نخست وزیری شاپور بختیار در مجموع ۳۷ روز طول کشید. طی این مدت کشور دستخوش اعتصابات سراسری بود، و ارتش همچنان با انقلاب درگیر بود. بختیار تلاش کرد با بستن فرودگاه و مذاکره با دولت فرانسه ورود رهبر انقلاب را از این کشور به ایران به تاخیر اندازد، اما در این کار موفق نشد. مردم نیز وی را تهدید به سقوط می کردند. بختیار که دولت موقت اعلام شده از سوی امام خمینی را به رسمیت نمی شناخت، به فرانسه گریخت.

ابراهیم یزدى در کتاب آخرین تلاشها در آخرین روزها، ص 91 نوشته است: در 18 دى ماه 57 (هشتم ژانویه 79) دو نفر از جانب ژیسکاردستن رئیس جمهور فرانسه، براى دیدار امام به نوفل لوشاتو آمدند. این اولین بارى بود که نمایندگان رسمى شخص رئیس جمهور به دیدار امام مى‏ آمدند و روشن بود که باید مسئله مهمى مطرح باشد. ورود آنان به مقر امام در حالى بود که دهها خبرنگار در اطراف منزل براى کسب خبر پرسه مى‏ زدند و لذا از ورود آنان مطلع شده و مى‏ خواستند بدانند که چه خبر است.

در این ملاقات که من نیز حضور داشتم بعد از مبادله تعارفات معمولى، یکى از آنها( نمایندگان ژیسکاردستن) شروع به صحبت کرد؛ و پس از بیانات امام، نماینده پرزیدنت ژیسکاردستن، ضمن تشکر از امکان ملاقات با امام، و صحبت با ایشان، مجدداً یادآور شد که این پیغام محرمانه بماند، که امام تأکید کردند که محرمانه بودن آن محرز است.

مطالب مطرح شده در این دیدار به شرح ذیل بود:

 

نماینده ژیسکاردستن: هدف از دیدار، پیغامى است که براى آیت اللَّه دارند. این پیغام از طرف پرزیدنت کارتر براى امام مى‏ باشد. وى در مکالمه تلفنى، از پرزیدنت ژیسکاردستن درخواست نموده است که این پیغام را به شما برسانیم‏.

پرزیدنت کارتر در پیغام خود، خواسته است که آیت اللَّه تمامى نیروى خود را براى جلوگیرى از عدم مخالفت با بختیار به کار برد. حملات به بختیار خطرات بسیار زیادى دارد، و قمارى است که به تلفات زیادى منجر خواهد شد. به نظر پرزیدنت کارتر احتراز از هر گونه انفجارى در ایران، به نفع همه خواهد بود. خروج شاه قطعى است، و در آینده نزدیکى رخ خواهد داد. به نظر کارتر مناسب خواهد بود که وضعیت را تماماً زیر کنترل خود بگیرید، تا آرامش باشد. آنچه لازم است بگویم، این است که بدانید خطر دخالت ارتش هست، و وقوع این خطر، اوضاع را بدتر خواهد نمود. آیا بهتر نخواهد بود که یک دوره سکوت و آرامش به وجود آید؟ پرزیدنت کارتر آرزو دارد که این پیغام، کاملًا مخفى و محرمانه بماند. یک وسیله ارتباطى مستقیم با آیت اللَّه، باید فراهم گردد تا مرتب در جریان حوادث گذاشته شوید؛ و این به نفع کشور شما، و خصوصاً آیت اللَّه مى ‏باشد.

وزیر خارجه (فرانسه) پیغام داد، که محرمانه ماندن پیغام کارتر به امام، مفید است؛ چرا که امکان ادامه این ارتباط را خواهد داد. به من هم دستور داده شده که بگویم پیغام و محتواى آن خیلى منطقى است، و انتقال قدرت در ایران باید کنترل بشود و با احساس مسئولیت هاى شدید سیاسى همراه باشد]

امام: پیام آقاى کارتر، دو جهت در آن بود؛ یکى راجع به موافقت کردن با حکومت فعلى، که دولت بختیار باشد؛ یا حد اقل سکوت در این شرایط، و حفظ آرامش در این فترت؛ و یکى هم راجع به احتمال کودتاى نظامى و یا پیش‏بینى کودتاى نظامى، پیش‏بینى کشتار وسیع مردم، که ما را از آن مى ‏ترسانید.

اما راجع به دولت بختیار؛ شما سفارش مى‏ کنید که ما بر خلاف قوانین خود عمل کنیم. بر فرض آنکه من چنین خطایى بکنم، ملت ما حاضر نخواهد بود. ملت ما این همه مصیبت کشید و این همه خون داد، براى آن است که از زیر بار رژیم سلطنتى و سلسله پهلوى خارج بشود. ملت ما حاضر نیست که تمام خونها هدر برود و شاه به سلطنت باقى باشد، یا برود و بدتر از اول برگردد؛ و نه حاضر است که شوراى سلطنت را قبول کند؛ و آن هم بر خلاف قانون اساسى است، که من مکرر تشریح کرده ‏ام.

و اما قضیه اینکه آرامش باشد، ما همیشه مى‏ خواهیم مملکت آرام باشد و مردم با آرامى زندگى کنند؛ اما به دست آوردن آرامش، با وجود شاه امکان ندارد؛ و ما نمى ‏توانیم با وجود شاه آرامش را برگردانیم.

آقاى کارتر اگر حُسن نیت پیدا کرده‏ اند و مى‏ خواهند آرامش باشد و خونها ریخته نشوند، خوب است که شاه را ببرند و دولت [بختیار] را هم پشتیبانى نکنند؛ و به میل ملت که یک امر مشروعى هست و خواسته است؛ از میل ملت جلوگیرى نکنند.

و اما قضیه کودتا. الآن از ایران به من اطلاع دادند که یک کودتاى نظامى در شُرف تکوین است و مى‏ خواهند کشتار زیادى بکنند؛ و از من خواست ه‏اند کالاهاى امریکایى را تحریم کنم، و به امریکا اخطار کنم که اگر چنین کودتایى بشود از چشم شما مى‏ بینند؛ و اگر شما حُسن نیت دارید باید جلوگیرى کنید. براى من گفته ‏اند، پیغام داده ‏اند، که اگر کودتاى نظامى بشود، حکم جهاد مقدس باید داد. من کودتا را نه به صلاح ملت مى‏ دانم، و نه به صلاح امریکا؛ اگر (کودتا) بشود از چشم شما مى‏ دانیم. من نمى‏ دانم ملت امریکا بعدها چه خواهد کرد؛ و من به حکم اینکه یک شخص روحانى هستم، و مصلحت بشر را همیشه در نظر دارم و مصلحت ملت خودم را در نظر دارم، به شما توصیه مى‏ کنم که جلوى این خونریزی ها را بگیرید و نگذارید این خونریزیها تحقق پیدا کند؛ و ایران را به حال خود واگذارید؛ که اگر بکنید، نه گرایش کمونیستى خواهد داشت و نه سایر مکاتب انحرافى؛ نه تسلیم شرق و نه تسلیم غرب خواهد شد.

تأکید مى‏ کنم که اگر بخواهید آرامش در ایران حاصل شود راهى جز این نیست که نظام شاهنشاهى- که قانونى نیست- کنار برود، و ملت را به حال خود باقى بگذارند، تا من یک شوراى انقلاب تأسیس کنم از اشخاص پاکدامن، براى نقل قدرت؛ تا امکانات مناسب جهت حکومت مبعوث ملت انجام گیرد. و در غیر این صورت امید آرامش نیست؛ و خوف آن دارم که اگر کودتاى نظامى بشود، انفجارى بشود در ایران، که کسى نتواند جلوى آن را بگیرد. و ملت ایران از کودتاى نظامى نمى ‏ترسد؛ براى آنکه ماه هاست که با قدرت نظامى- هر چه سخت تر- با مردم معامله شده است و نتوانسته‏ اند آرامش برقرار سازند. و الآن نظام و ارتش که از چند ماه قبل، سست تر و ضعیف تر است، براى آنکه در باطن ارتش اختلافات ایجاد شده است و بسیارى به ما مى‏ پیوندند و کودتا را خفه مى ‏کنند؛ لکن با کشتارى، که من میل ندارم واقع شود. من به شما توصیه مى ‏کنم، از کودتا جلوگیرى کنید که اگر بشود ملت ایران از شما مى‏ دانند، و براى شما ضرر دارد. این تمام پیغام من است به کارتر.

و اما به دولت فرانسه؛ از رئیس جمهور که در این کنفرانس از تأیید کارتر از شاه، مناقشه کرده است، تشکر مى‏ کنم و میل دارم که کارتر را نصیحت کنند، که دست از پشتیبانى این شاه و این رژیم و این دولت- که همه بر خلاف قوانین است- بردارند؛ و به این کودتاى نظامى تأیید نکنند؛ و جلوگیرى کنند، تا ایران آرامش خود را به دست بیاورد و چرخ هاى اقتصاد به گردش درآید؛ و در آن وقت است که مى ‏شود که نفت را به غرب و هر کجا که مشترى هست صادر کند.

 (صحیفه امام، ج‏5، ص: 375-377)

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی
Slots