نماز تجلی‌گاه عروج مومن

اسلامی و شیعه - نماز - ستون دین - اقامه نماز - مهدی صفری - ستاد اقامه نماز - گروه فرهنگی نماز تجلی‌گاه عروج مومن - پایگاه حفظ و نشر ارزش های نماز و عبادت با خدا

نماز تجلی‌گاه عروج مومن

اسلامی و شیعه - نماز - ستون دین - اقامه نماز - مهدی صفری - ستاد اقامه نماز - گروه فرهنگی نماز تجلی‌گاه عروج مومن - پایگاه حفظ و نشر ارزش های نماز و عبادت با خدا

کتابخانه
پرسش و پاسخ
احادیث معراجی
پیوندها
کانال ما در آپارت
نظرسنجی
درباره
نماز معراج مومن است؛
کسی که قلبش همواره آکنده از حضور خداست؛
معراج یعنی تمرین پرواز بلکه خود پرواز؛ پرواز از تنگنای ملک به فراخنای ملکوت واز طبیعت پست به حقیقت محض پرکشیدن به سوی آستانی که برای پرواز هیچ محدودیتی ندارد.

اگر سنگینی گناه زمین گیرت نکرده باشد؛

اگر بند بند تعلق تو را میخکوب خاک نکرده باشد؛

اگر بال پروازت در آتش عصیان نسوخته و در یک سخن اگر خودت حال پریدن وپر زدن داشته باشی؛

اگر روزی چند بار آنجا بروی کم کم از این جا فاصله می گیری و به آنجا دل می بندی.

پس باید همراه نماز بریدن از اینجا با شد،وهر نماز،آخرین آهنگ کنده شدن از این دنیا وهمانند آخرین پله ای که برای صعود قدم بر آن می نهی.

از این روست که:«نماز تجلی گاه عروج مومن» است.
گالری تصاویر
برای نمایش تصاویر گالری کلیک کنید
فراخوان لذت بخش ترین نماز
آخرین نظرات
دفتر مراجع
سايت دفتر امام خامنه اي

سايت دفتر آيت الله سيستاني

سايت دفتر آيت الله صافي گلپايگاني

سايت دفتر آيت الله محمد تقي بهجت

سايت دفتر آيت الله وحيد خراساني

سايت دفتر آيت الله مکارم شيرازي

سايت دفتر آيت الله تبريزي

سايت دفتر آيت الله فاضل لنکراني

لوگو مسابقه

چهارمین دوره مسابقات وبلاگ نویسی سراسری با موضوع نماز

کد لوگو

نماز تجلی‌گاه عروج مومن


برخورد امام رضا علیه السلام با برادرش

یکی از برادران امام‌رضا(ع)، «زید» نام داشت.او بر اثر مقام‌پرستی، امامت آن حضرت را نپذیرفت و مردم را به سوی خود دعوت کرد.


در آن هنگام که زیدبن‌موسی، برادر امام(ع) را دستگیر کرده بودند و در مرو به خدمت امام‌رضا(ع) آوردند، او گمان برد که چون از خاندان فاطمه(س) است، هرعملی که انجام دهد و به هرکاری دست بزند، فرقی ندارد و او به پاداش الهی دست خواهد یافت. اما امام با او برخورد کرد و یادآور شد که پاداش و جزای الهی و برتری‌یافتن به کارهای شایسته و نیک انسان‌ها بستگی دارد نه خویشاوندی آنان با نیاکانی چون خاندان پیامبر(ص).


یاسر خادم می‌گوید: هنگامی که زیدبن‌موسی را نزد امام آوردند، امام هشتم(ع) به او فرمود: «زید! گویا فرومایگان کوفه تو را فریب داده‌اند که چون خداوند، رحم فاطمه(س) را پاک و پاکیزه قرار داد، آتش دوزخ را بر فرزندانش حرام کرده است.

این که شنیدی خاص حسن(ع) و حسین(ع) است... . خیال می‌کنی تو کهمعصیت خدا را می‌کنی وارد بهشت می‌شوی و موسی‌بن‌جعفر(ع) که خدا را فرمانبرداری می‌کرد نیز داخل بهشت می‌شود... . به خدا سوگند، هیچ‌کس جز با فرمانبرداری از خدا، به ثواب‌های الهی دست نمی‌یابد و تو گمان می‌کنی که با نافرمانی او بدان می‌رسی. هرکس نافرمانی خدا کند از ما نیست و تو اگر خداوند را اطاعت کنی از ما اهل‌بیت خواهی بود.»
زید گفت: من برادر و فرزند پدر تو هستم.


امام‌رضا(ع) فرمود: «مادامی که اوامر خداوند عزوجل را فرمانبردار باشی، برادرم هستی؛ چنان که نوح(ع) عرض کرد: «رَبِّ اِنَّ ابنی مِن اَهلی وَ اِنَّ وَعدَکَ الحَقُّ وَ اَنتَ اَحکَمُ الحاکِمین...»؛

ای پروردگار من! پسرم از خاندان من است و وعده تو (در مورد نجات خاندانم) حق است و تو نیرومندترین حکم‏‌کنندگانی. اما خداوند بزرگ به او فرمود: «یا نُوحُ اِنَّهُ لَیسَ مِن اَهلِکَ اِنَّهُ عَمَلٌُ غَیرُ صالِحٍ...»؛ اى نوح! او از اهل تو نیست! او عمل غیرصالحی (فرد ناشایسته‏اى) است... . بنابراین نافرمانی از خداوند او را از خاندان نوح بیرون راند...».


علی‌بن احمدبن عمران دقاق گفت: نزد حضرت‌رضا(ع) بودم و زیدبن‌موسی، برادرش در آنجا بود. امام(ع) به او فرمود: «ای زید! از خدا پروا کن و بدان که ما این موقعیت را نزد خدا و خلق به‌دست نیاوردیم مگر از راه تقوا و پرهیزگاری. هرکس تقوا نداشته باشد و فرمان خدا را رعایت نکند هرگز از ما نخواهد بود و ما نیز از او نیستیم».     منبع

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی
Slots