نماز تجلی‌گاه عروج مومن

اسلامی و شیعه - نماز - ستون دین - اقامه نماز - مهدی صفری - ستاد اقامه نماز - گروه فرهنگی نماز تجلی‌گاه عروج مومن - پایگاه حفظ و نشر ارزش های نماز و عبادت با خدا

نماز تجلی‌گاه عروج مومن

اسلامی و شیعه - نماز - ستون دین - اقامه نماز - مهدی صفری - ستاد اقامه نماز - گروه فرهنگی نماز تجلی‌گاه عروج مومن - پایگاه حفظ و نشر ارزش های نماز و عبادت با خدا

کتابخانه
پرسش و پاسخ
احادیث معراجی
پیوندها
کانال ما در آپارت
نظرسنجی
درباره
نماز معراج مومن است؛
کسی که قلبش همواره آکنده از حضور خداست؛
معراج یعنی تمرین پرواز بلکه خود پرواز؛ پرواز از تنگنای ملک به فراخنای ملکوت واز طبیعت پست به حقیقت محض پرکشیدن به سوی آستانی که برای پرواز هیچ محدودیتی ندارد.

اگر سنگینی گناه زمین گیرت نکرده باشد؛

اگر بند بند تعلق تو را میخکوب خاک نکرده باشد؛

اگر بال پروازت در آتش عصیان نسوخته و در یک سخن اگر خودت حال پریدن وپر زدن داشته باشی؛

اگر روزی چند بار آنجا بروی کم کم از این جا فاصله می گیری و به آنجا دل می بندی.

پس باید همراه نماز بریدن از اینجا با شد،وهر نماز،آخرین آهنگ کنده شدن از این دنیا وهمانند آخرین پله ای که برای صعود قدم بر آن می نهی.

از این روست که:«نماز تجلی گاه عروج مومن» است.
گالری تصاویر
برای نمایش تصاویر گالری کلیک کنید
فراخوان لذت بخش ترین نماز
آخرین نظرات
دفتر مراجع
سايت دفتر امام خامنه اي

سايت دفتر آيت الله سيستاني

سايت دفتر آيت الله صافي گلپايگاني

سايت دفتر آيت الله محمد تقي بهجت

سايت دفتر آيت الله وحيد خراساني

سايت دفتر آيت الله مکارم شيرازي

سايت دفتر آيت الله تبريزي

سايت دفتر آيت الله فاضل لنکراني

لوگو مسابقه

چهارمین دوره مسابقات وبلاگ نویسی سراسری با موضوع نماز

کد لوگو

نماز تجلی‌گاه عروج مومن


امام خمینی (ره) و ارتش نوین ایران

با پیروزی انقلاب اسلامی یکی از مسائل مهم کشور چگونگی رفتار با ارتش باقی مانده از دوران طاغوت بود. برخی از گروه های سیاسی که بعدها به روی انقلاب اسلحه کشیدند و در خدمت صدام و آمریکا درآمدند.

در آن روزها شعار انحلال ارتش باقیمانده از دوران رژیم شاهنشاهی و تشکیل ارتش توحیدی را سر می دادند و سعی می کردند که در درون سازمان ارتش اخلال ایجاد کرده و سلسله مراتب آن را به هم ریخته تا امکان استفاده از ارتش در خدمت آرمان های مردم میسر نگردد.

ولی حضرت امام با اطمینان و با اعتماد به کارکنان ارتش نه تنها این سازمان عظیم را منحل نکردند بلکه این ارتش را ارتش الهی نامیدند و با کمال اقتدار از آن ها خواستند که با سازمان و سلاح های خود به طور رسمی وفاداری خود را به ملت در روز 29 فروردین اعلام نمایند و از ملت خواستند که رسما ارتش را با سمت «ارتش اسلامی» بشناسند و پشتیبانی خود را از آن اعلام نمایند.

این اقدام به فاصله حدود دو ماه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و درست دو هفته پس از برگزاری همه پرسی در مورد نظام سیاسی آینده کشور و رای مردم به تغییر رژیم شاهنشاهی، در شرایطی صورت گرفت که توطئه دشمنان و نااهلان داخلی و خارجی بر انحلال ارتش متمرکز شده بود. در آن روزهای نخستین پیروزی نهضت خمینی که زمینه برای توطئه چینی با انگیزه تفرقه و انشقاق در صفوف ملت فراهم بود، فعالیت دشمنان و کژ اندیشان از بیرون و درون برای عدم انسجام و شکل گیری ارتش با ایجاد شایعاتی چون، «ارتش طاغوتی و امریکایی است و نمی شود به آن اعتماد کرد؛ در جامعه توحیدی همه باهم برابرند و سلسله مراتب نباید باشد و...» آغاز گردید.

در این شرایط، حضرت امام (ره) که خطر توطئه ها را جدی دیدند به منظور دفاع از ارتش که در حال انسجام بخشیدن به سازمان به هم ریخته خود بود با مجموعه بیانات خود، مردم و ارتشیان را آگاه ساختند و به گروه ها و توطئه گران هشدار دادند و به شدت از موجودیت ارتش دفاع نمودند. آن بزرگوار در تاریخ 24 خرداد 1360 در همین ارتباط می فرمایند:

«شما دیدید که از اولی که این انقلاب به پیروزی رسید، اول قدم این بود که ارتش لازم نیست دیگر، اول حرف آنهایی که تابع سیاستهای خارجی هستند این بود که این ارتش «طاغوتی» است، این ارتش طاغوتی باید از بین برود. این کلمه را هم رویش گذاشتند که مردم را اغفال کنند! خوب، ما هم می‏دانستیم که مسئله چیست و اینها می‏خواهند چه بکنند. از این جهت، ما هم از روز اول این مطلب را محکوم کردیم و گفتیم که ارتش باید باشد؛ آنهم ارتشی که با قیام ارتش بود که ملت پیش برد و همه با هم دست به هم دادند و مسائل را پیش بردند. آنها می‏خواستند که این قدرت را از ایران بگیرند و ارتش را نابود کنند و ارتش برود سراغ کار خودش و ایران بماند بدون ارتش و همچو راحت و آسوده آقای صدام بیایند هرجا دلشان می‏خواهد!... باید توجه داشته باشید که اسلام برای ارتش ارج قائل است. اسلام ارتش را لازم می‏داند و احترام برای او قائل است و پشتیبان اوست. و ملت ایران هم که مسلمان هستند و ما هم که به عنوان یک مسلمان هستیم، ارتش را با کمال قدرت حفظ می‏کنیم.» (صحیفه امام، ج14، صص 442-443)

از دیگر نکات جدی مورد توجه حضرت امام، تحکیم پیوند ارتش با ملت بود. پیوند این دو همواره از محوری ترین تاکیدان امام خمینی (ره) در قبل و بعد از پیروزی انقلاب بوده است و ارتش متکی به ملت خواسته ای اسلامی است که حضرت امام همواره آن را تحفه الهی می دانستند.

«روز ارتش، روز مردم است... امروز ارتش، ارتش طاغوتی نیست، ارتش محمدی است.» (صحیفه امام، ج7، ص24)؛ «ارتش ایران و سایر قوای مسلح از پشتیبانی بی دریغ ملت در سراسر کشور آنچنان برخوردارند که در طول تاریخ، بی نظیر و بسیار کم نظیر است.» (صحیفه امام، ج16، ص200)

 در همین ارتباط، ایشان همواره از ارتش می خواستند وفادار و پشتیبان ملت باشد تا عزت ارتش و ملت پایدار بماند. همچنین لازم به ذکر است که توجه ایشان در این توجه فقط به ارتش نبوده است، بلکه ملت را هم مخاطب قرار داده و اهمیت حمایت مردم از ارتش را همواره گوشزد می فرمودند، تا پیوند واقعی تحقق پذیرد:

«شما ان شاء الله، پشتوانه ملت را دارید. شما عددتان فرض کنید چند هزار باشد، لکن پشتوانه تان سی و چند میلیون است، همه مردم است... این پشتوانه را حفظ کنید که این پشتوانه آنچنان قدرتی به شما خواهد داد که یکی تان در مقابا صدتا، در مقابل چندصد تا خواهید بود.» (صحیفه امام، ج12، ص404)

همچنین در همان زمان با پشتیبانی حضرت امام (س) برای تقویت توان نظامی کشور اقدام به تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هم گردید تا بتوان در برابر تهدیدات آمریکا با قدرت بیشتری ایستادگی کرد، و چه خوب امروز نتایج این اقدام حکیمانه برای ملت ایران روشن شده است. 29 فروردین روز تشکیل ارتش نوین ایران اسلامی است، ارتشی که در خدمت ملت است؛ از خارج برای آن تصمیم نمی گیرند؛ اکثر سلاح خود را از داخل توانایی های صنعتی ایران تامین می نماید؛ و هم اکنون در کنار سپاه به بزرگ ترین قدرت نظامی منطقه تبدیل گشته و نه تنها ماموریتی برای آمریکا انجام نمی دهد، بلکه قدرت نظامی ایران بزرگ ترین چالش آمریکا برای تسلط بر منطقه خاورمیانه است.

منبع:همای حق

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی
Slots