نماز تجلی‌گاه عروج مومن

اسلامی و شیعه - نماز - ستون دین - اقامه نماز - مهدی صفری - ستاد اقامه نماز - گروه فرهنگی نماز تجلی‌گاه عروج مومن - پایگاه حفظ و نشر ارزش های نماز و عبادت با خدا

نماز تجلی‌گاه عروج مومن

اسلامی و شیعه - نماز - ستون دین - اقامه نماز - مهدی صفری - ستاد اقامه نماز - گروه فرهنگی نماز تجلی‌گاه عروج مومن - پایگاه حفظ و نشر ارزش های نماز و عبادت با خدا

کتابخانه
پرسش و پاسخ
احادیث معراجی
پیوندها
کانال ما در آپارت
نظرسنجی
درباره
نماز معراج مومن است؛
کسی که قلبش همواره آکنده از حضور خداست؛
معراج یعنی تمرین پرواز بلکه خود پرواز؛ پرواز از تنگنای ملک به فراخنای ملکوت واز طبیعت پست به حقیقت محض پرکشیدن به سوی آستانی که برای پرواز هیچ محدودیتی ندارد.

اگر سنگینی گناه زمین گیرت نکرده باشد؛

اگر بند بند تعلق تو را میخکوب خاک نکرده باشد؛

اگر بال پروازت در آتش عصیان نسوخته و در یک سخن اگر خودت حال پریدن وپر زدن داشته باشی؛

اگر روزی چند بار آنجا بروی کم کم از این جا فاصله می گیری و به آنجا دل می بندی.

پس باید همراه نماز بریدن از اینجا با شد،وهر نماز،آخرین آهنگ کنده شدن از این دنیا وهمانند آخرین پله ای که برای صعود قدم بر آن می نهی.

از این روست که:«نماز تجلی گاه عروج مومن» است.
گالری تصاویر
برای نمایش تصاویر گالری کلیک کنید
فراخوان لذت بخش ترین نماز
آخرین نظرات
دفتر مراجع
سايت دفتر امام خامنه اي

سايت دفتر آيت الله سيستاني

سايت دفتر آيت الله صافي گلپايگاني

سايت دفتر آيت الله محمد تقي بهجت

سايت دفتر آيت الله وحيد خراساني

سايت دفتر آيت الله مکارم شيرازي

سايت دفتر آيت الله تبريزي

سايت دفتر آيت الله فاضل لنکراني

لوگو مسابقه

چهارمین دوره مسابقات وبلاگ نویسی سراسری با موضوع نماز

کد لوگو

نماز تجلی‌گاه عروج مومن


آثار شگفت صلوات در کلام امام رضا هلیه السلام

برای ذکر و فرستادن صلوات در روایات اهل بیت (ع) آثار فراوانی نقل شده و آن را عامل نابودی و انهدام گناهان و ذخیره ای برای آخرت بر شمرده اند.

در باره جایگاه رفیع صلوات بر محمد و آل محمد (ص) روایات گوناگونی نقل شده، اما این صلوات در ماه رمضان آثاری مضاعف دارد. رسول خدا (صلى الله علیه و آله و سلم ) ضمن خطبه اى که در فضیلت ماه رمضان خواند، فرمود: هر که در این ماه ، بر من صلوات فرستد، حق تعالى ترازوى اعمال او را سنگین مى کند، در روزى که ترازوهاى اعمال سبک باشد.
 
برآورده شدن صد حاجت دنیوی و سی حاجت اخروی
درباره سیره رفتاری امام رضا(ع) نسبت به صلوات روایات متعددی ذکر شده است. از جمله راوى مى گوید: از امام رضا علیه السلام شنیدم که فرمود: کسى که پس از نماز صبح یا نماز مغرب پیش از آن که برخیزد یا با کسى صحبت کند، بگوید : ان الله و ملائکته یصلون على النبى یا ایها الذین آمنوا صلوا علیه و سلموا تسلیما. اللهم صل على محمد النبى و ذریته خداوند صد حاجت او را برآورده مى سازد. هفتاد حاجت در دنیا و سى حاجت در آخرت . عرض کرد مراد از صلوات خدا و صلوات فرشتگان و صلوات مومنین چیست ؟ فرمودند: مراد از صلوات فرستادن خدا، نزول رحمت است بر او. و منظور از صلوات فرستادن فرشتگان ، این است که آنها پیامبر صلى الله علیه و آله را مدح و ثنا مى گویند. و معنى صلوات فرستادن مومنین دعاى آنان براى پیامبر صلى الله علیه و آله است.
 
خیر در دنیا و آخرت
امام رضا (ع) همچنین فرمود: یکى از اسرار آل محمد در صلوات بر پیامبر و آل او، این صلوات است: اللهم صل على محمد و آل محمد فى الاولین . و صل على محمد و آل محمد فى الآخرین . و صل على محمد و آل محمد فى الملاء الاعلى . و صل على محمد و آل محمد فى المرسلین . اللهم اعط الوسیلة و الشرف و الفضیلة و الدرجة الکبیرة . اللهم انى آمنت بمحمد و لم اره فلا تحرمنى یوم القیام رویته و ارزقنى صحبته و توفنى على ملته و اسقنى من حوضه مشربا رویا سائغا هنئا لا اظما بعده ابدا انک على کل شى ء قدیر اللهم کما آمنت بمحمد و لم اره فعرفنى فى الجنان وجهه اللهم بلغ روح محمد عنى تحیة کثیرة و سلاما همانا کسى که سه بار در بامداد و سه بار در شب با این ذکر صلوات بفرستد، گناهانش از بین رفته و خطاهایش ‍ محو مى گردد؛ سرورش دوام یافته و دعایش مستجاب مى گردد به آرزوى خود رسیده و رزقش زیاد مى گردد، در مقابل دشمنش یارى گردیده ، اسباب همه خیرها برایش مهیا شده و از دوستان پیامبرش در بهشتهاى اعلى قرار داده مى شود.
 
سیره امام رضا (ع) درباره صلوات
امام رضا علیه السلام نه تنها در زمینه گفتاری به مناسبت های مختلف از آثار صلوات یاد کرده و فرمود: هر کس نتواند کفاره گناهانش را بپردازد باید بر محمد و آلش درود فراوان بفرستد چه آن گناهان را منهدم مى سازد.؛ بلکه در سیره عملی هم خود به این توصیه ها عمل می نمود و بر محمد و آل محمد درود می فرستاد.
 
در برخی روایت آمده است که امام رضا علیه السلام هنگام صبح پس از نماز و پس از سلام ، در جایگاه نماز مى نشست و به تسبیح و حمد و تکبیر و تهلیل خدا مشغول مى شد، و به پیامبر و آل او صلوات مى فرستاد تا این که خورشید طلوع مى کرد.
 
همچنین در این زمینه رجاء بن ابى ضحاک مى گوید: امام رضا علیه السلام دعاهایش را با صلوات فرستادن بر محمد و خاندان او شروع مى کرد، و در نماز و غیر آن زیاد صلوات مى فرستاد.     منبع

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی
Slots